Brugte biler Fyn

Undersøg bilmarkedet i hele Danmark

Undersøg bilmarkedet i hele Danmark

editorial

Når du skal købe en ny brugt bil, er det en god ide at undersøge hele Danmark og ikke kun din lokale bilforhandler, især hvis det er en mere speciel bil du er ude efter. Ofte kan der være store prisforskelle og det kan være markant nemmere at finde din nye bil når du kigger bredere. Det kan f.eks. være hos https://www.bilcentret.dk/.

Inden du drager det danske land tyndt efter en bil er det en god ide at starte med at læse op på bilen. Hvilke ting sender den typisk til mekanikeren. Er det billige fejl som nemt kan fixes eller skal der hentes dyre originale reserve dele hjem, som det vil tage mekanikeren timer at ordne.

Kør en lang tur forbi en mekaniker

Især hvis det er en brugt bil hos en privat sælger er det en god ide at starte med at bede om at køre en lang tur i bilen. Tøver sælger og det ikke skyldes at han er nervøs for at du ikke kommer retur, skal du sige tak men nej tak og lede videre. 

Da du ikke er omfattet af købeloven og der ikke er garanti, når du køber en bil hos en privat sælger er det vigtigt at du ved hvad du køber. Derfor er det en god ide at starte med at køre forbi en mekaniker og få ham til at gennemgå bilen.

Er der fejl som ikke er blevet oplyst skal de enten laves eller også skal du have et prisnedslag. Det er det samme du gør når du kører en lang tur. Du lærer bilen at kende. Du skal ud og køre i mindst en halv time og du skal både en tur rundt i byen og en tur på motorvejen. Hvis du blot nøjes med en tur rundt om hjørnet, er det eneste du lære om bilen vil starte når du drejer nøglen.