garageport

Undgå at få din garageport i hovedet

Undgå at få din garageport i hovedet

editorial

Det kan gøre så jammerligt ondt at få garageporten i hovedet, om man så selv støder ind i den, eller man får den ned i hovedet – og det kan jo også være ret så farligt, hvis den rammer en uheldigt, eller man falder og slår sig.

Sådan hvordan sikrer man sig mod denne potentielle dødsfælde?

Det er der flere tricks til, og vi griber til et eksempel med at have en garageport i Svendborg, hvor man kan overføre de her finter til andre steder i landet, hvor man har ens garageport, men i dette eksempel bliver vi i det sydfynske.

Man skal som det første sørge for, at man har installeret den garageport ordentligt, hvor man ikke har lavet nogle svinkeærinder eller løbet om hjørner med nogle løsninger, fordi tingene ikke lige passede, og du så lavede en hovsa-løsning, for det kan – bogstaveligt talt – give dig en gevaldig hovedpine senere.

Hvis det er en manuel garageport, så sørg for, at den sætter sig i spænd, når den er rullet op, så den ikke pludselig falder ned igen.

Er den automatisk, så skal du også sørge for, at den er låst, både når den er oppe, og når den er nede.

Nu er du måske i den situation i dit hus i Svendborg, at din garage generelt er lav, og specielt du er godt høj, og med en garageport bliver der endnu mindre plads at holde sig oprejst på.

Så selv hvis garageporten er i spænd, kan du risikere at gå ind i den.

En løsning i den forbindelse er at hænge en snor i den, hvis den er lavest eller sætte en anden markør op omkring den, så man kan se, at her skal man lige være opmærksom, når man kommer tæt på garageporten, så man eventuelt skal dukke sig for ikke at slå hovedet.