damp

Vælg damp frem for røg

Vælg damp frem for røg

editorial

E cigaretter er batteridrevne apparater, der opvarmer en flydende nikotinopløsning og skaber en damp, som brugeren inhalerer. Denne damp udåndes derefter på samme måde som røg fra traditionelle cigaretter. E cigaretter findes i alle former og størrelser, og der findes et stort udvalg af smagsvarianter.

Hvad er fordelene ved at bruge en e cigaret?

Der er mange fordele ved at bruge e cigaretter frem for traditionelle cigaretter. For det første er e cigaretter meget billigere end almindelige cigaretter. En pakke cigaretter koster omkring 70 kroner, mens en flaske e-væske er langt billigere og kan holde i op til to uger.

For det andet er e cigaretter mere socialt acceptable end almindelige cigaretter. E cigaretter udsender damp i stedet for røg, så de afgiver ikke den ubehagelige lugt, som traditionelle cigaretter gør.

damp

For det tredje er e cigaretter sundere end almindelige cigaretter. E cigaretter indeholder ikke tobak, så de producerer ikke de skadelige kemikalier, som almindelige cigaretter gør. For det fjerde giver e cigaretter dig mulighed for at tilpasse dit nikotinindtag.

Hvilke slags e væske findes der?

Du kan vælge e-væske med forskellige nikotinniveauer, så du kan langsomt reducere dit nikotinindtag, indtil du ikke længere har brug for det. Endelig giver e cigaretter dig mulighed for at holde helt op med at ryge. Mange mennesker har med succes brugt e cigaretter til at holde op med at ryge, og der er videnskabelig dokumentation for, at dampning er mere effektivt end brug af nikotinplaster eller tyggegummi.

Alt i alt er der mange fordele ved at bruge e cigaretter frem for almindelige cigaretter. De er billigere, mere socialt acceptable, sundere og kan tilpasses bedre.

Hvis du er på udkig efter et alternativ til rygning, kan det anbefales at give e cigaretter en chance. Klik ind og find din nye e cigaret samt tilbehør på https://www.dampringen.dk/.