rekrutteringsbureau

Vælg det rette rekrutteringsbureau, når du skal ansætte nye medarbejdere

Vælg det rette rekrutteringsbureau, når du skal ansætte nye medarbejdere

editorial

Når en virksomhed vækster, skal der i reglen bruges flere medarbejdere. Det kan for det meste sagtens lade sig gøre at hyre nye medarbejdere ind selv, såfremt virksomheden udelukkende udvider inden for sit eksisterende kerneområde, og ekspertisen i forvejen eksisterer blandt de nuværende medarbejdere.

Men er der tale om en innovativ udvidelse, hvor virksomheden ønsker at arbejde med helt nye produkter og ydelser, er det vigtigt, at man sørger for at rekruttere medarbejdere med speciale og erfaring inden for disse nye tiltag – og helst også erfaring fra en lignende stilling, hvor forretningen skulle udvides, og de problematikker, som kan opstå i kølvandet.

Professionel rekruttering – en hjælpende hånd til de rette ansættelser

hvis d står i en situation, hvor du er lidt usikker på, hvad du skal kigge efter i en ny medarbejder – så kan du have glæde af et rekrutteringsbureau med erfaring inden for udvælgelse af kvalificerede kandidater. En rekrutteringskonsulent vil have mulighed for at udvælge passende kandidater fra sin search and select database, som udelukkende tæller kompetente emner, eller alternativt udforme en stillingsannonce, som er målrettet ansøgere med de kvalifikationer, der er brug for.

Når du vælger at bruge et rekrutteringsbureau som sparring partner i din ansættelsesproces, får du ikke alane velkvalificerede kandidater til din virksomhed – du får også muligheden for at lade rekrutteringsbureauet stå for alle de indledende øvelser i ansættelsesprocessen, for eksempel udvælgelse af kandidater til samtale, afholdelse af interviews (og udførelse af eventuelle tests), samt den endelige frasortering. På den måde kan du spare den tid og de ressourcer, som ellers skulle have været brugt i jagten på den perfekte medarbejder.

Find dit professionelle rekrutteringsbureau inden for IT, design og kommunikation

Leder du efter professionelle inden for IT, design og kommunikation til at besætte stillinger i din virksomhed, kan du uden tvivl finde din rekrutteringskonsulent hos dedikation.dk