julegave til medarbejdere, vælg selv firmajulegaver, firmajulegaver 2020

Vælg selv firmajulegaver til medarbejderne i 2020

Vælg selv firmajulegaver til medarbejderne i 2020

editorial

Står du for at skulle indkøbe julegaver til virksomhedens ansatte, kunder og samarbejdspartnere? Så er det faktisk nu du skal i gang. På den måde undgår du at sidde med endnu en tung arbejdsopgave når december indtræder med alt hvad denne måned ellers byder på af travlhed og stress.

Hvor findes den perfekte julegave til medarbejdere?

Så længe du skal købe firmajulegaver til mere end ganske få personer ad gangen er det faktisk umuligt at finde en gave som kan gøre alle glade. M

ange virksomheder holder stædigt fast i den traditionelle julekurv eller gave æske med hvilken de har begavet de ansatte år efter år. En julekurv er da også både hyggelig og stemningsfuld, især hvis den er flot pakket og pyntet efter alle kunstens regler. Det er bare meget lidt sandsynligt at modtageren kan få glæde af hele indholdet.

Der vil altid være gluten eller nødde allergi, laktose intolerance samt diverse kulturelt eller religiøst betingede aversioner og præferencer at tage hensyn til. Og så kan det pludselig godt være op ad bakke at skulle vælge firmajulegaver til alle medarbejderne på én gang.

Lad medarbejderne vælge deres julegave selv

I stedet kan du vælge at tænke ud af boksen og give den enkelte medarbejder medindflydelse på valget af firmajulegaver. Dette kan du for eksempel gøre ved at opsætte en julegave shop for firmaet på firmagavernu.dk.

I en sådan shop kan du give dine medarbejdere frit valg på alle hylder inden for et sortiment af spændende og inspirerende julegaver som du selv sammensætter. Det kan for eksempel være lækker brugskunst, praktisk køkken udstyr, smagfulde delikatesser eller elektronik og værktøj. Hvis du vælger et bredt spektrum af julegaver inden for en fast prisramme vil hver enkelt medarbejder med sikkerhed kunne finde en firmajulegave som falder i hans eller hendes smag.

Se hvordan du opsætter en gaveshop på firmagavernu.dk