campingpladser

Vælger du de vante campingpladser, eller prøver du dig frem?

Vælger du de vante campingpladser, eller prøver du dig frem?

editorial

Nogle campister sværger til den samme campingplads at besøge hver gang, man ønsker at tage på camping, som kunne være ved dem her, hvilket er helt forståeligt: https://www.campingfamiliepark.dk/

Det er også et fedt sted med mange aktiviteter for store og små.

Men nogle mennesker vælger at forsøge sig frem med forskellige campingpladser forskellige steder i udlandet og herhjemme hver gang, de tager på camping, om det så er en enkelt gang over en ferie i lange perioder ad gangen, eller man skifter nogle steder flere gange på sæsonen.

Der er flere fordele og ulemper ved de forskellige metoder, som vi vil vende og dreje i denne artikel.

Bor man det samme sted, kan man måske bliver fastligger, hvis man er i campingvogn og ikke bor i hytte, hvor man får tildelt den samme plads hvert år, hvor man kan få lidt rabat på den slags ved flere campingpladser.

Man kender rutinen, omgivelserne og måske nogle af de andre campister, som man vælger at tage på camping sammen med, så man ved, hvad man kan forholde sig til, så man ikke skal bruge de første par dage på at falde til et nyt sted, da man føler sig hjemme i ens hjem væk fra hjemmet.

Men ved at prøve andre campingpladser får man nye indtryk, anderledes oplevelser, steder at besøge, ting at opleve og meget mere.

Måske får man endda også nye venner og bekendte ved at mødes over fællesopvasken eller hilse på ens naboer.

Dog kan det være svært at holde kontakten, fordi man flytter et nyt sted hen ved næste besøg på en campingplads, og hvis de nye venner bor et sted langt væk fra en selv, så kan det blive svært lige at ses spontant.

Der er dog også noget spændende ved at møde mennesker, man ikke kender, og som man ved, man kun lige skal kendes ved i en kort periode.