Malerfirma Ballerup

Valg af alarmsystemer til malerfirma i Ballerup

Valg af alarmsystemer til malerfirma i Ballerup

editorial

Hvis du bare har set en god håndfuld af spionfilm i din tid, så er det åbenbart det mest velvalgte alarmsystem ved topsikrede depoter, at man installerer nogle lysstråler, der enten bevæger sig rundt eller står helt stille, som ved den mindste bevægelse aktiverer en alarm, så vagterne kommer løbende.

Ville dit malerfirma i Ballerup som dem her vælge det system? https://malerkanonen.dk/malerfirma-ballerup/ 

Nej, for det er jo ren fiktion.

Hvad er pointen med at have følere, som indbrudstyve kan se?

Og hvorfor vælger man så ikke bare en mur af lys, som ikke er til at trænge igennem; og slutteligt: hvad med insekter, der flyver gennem strålerne?

I den virkelig verden er der flere systemer at vælge imellem, hvor det mest benyttede til et malerfirma i fx Ballerup nok er det, hvor man låser stedet ned og indtaster en kode, hvorefter man skal komme ud af butikken/lageret med videre, inden alarmen aktiveres.

Hvis der så er indbrud, så aktiveres en alarm, og enten kommer nogle vagter ud, eller man får en opringning om, at alarmen er aktiveret – for det kan jo være et uheld, hvis en medarbejder skulle hente noget og havde glemt koden.

Man kan også vælge en vagtpatrulje med eller uden hunde til at patruljere området, men det er ret så dyrt at have.

Pigtråd og overvågningsudstyr kan man også sætte op samt godt med belysning, da det i sig selv kan afskrække forbrydere for at komme ind.

Dog skal man huske på, at den slags også kan have den modsatte virkning på tyve, for hvis man så tydeligt signalerer, at man har noget af værdi inde bag væggene, så kan det få folk til at cirkulere lidt mere omkring området, end man måske ønsker sig.

Man kan jo selvfølgelig altid prøve sig frem for at se, hvad der passer en bedst, men dog skal du helst vælge et!