øjenlæge

Valg af øjenlæge

Valg af øjenlæge

editorial

Der kan være mange gode årsager til at søge hjælp hos en øjenlæge. Det kan være en rigtig grim betændelse der trods behandling ikke vil gå væk. Det kan være en mistanke om at dit syn er blevet dårligere og du vil gerne have tjekket, om det er tid til at få briller eller om der kan være noget mere alvorligt i vejen. Som f.eks. grøn eller grå stær. En af de allermest hyppige årsager til, at mange besøger en øjenlæge er tunge og trætte øjenlåg som de gerne vil have opereret væk. Det er gratis at gå til en øjenlæge og det er ikke nødvendigt at bestille tid. Der kan dog være ventetid, med mindre du vælger at bestille tid hos en privat øjenlæge. Det kan f.eks. være en øjenlæge på østerbro

En operation for tunge øjenlåg

Tunge øjenlåg får en til at se mere træt og uoplagt ud, end man egentlig er. Derfor vælger mange også at få foretaget en operation. Det er en operation der foretages under lokalbedøvelse og i princippet kan man tage videre på arbejde bagefter. De fleste vælger dog at tage det med ro i et par dage og ikke lave de vildeste udskejelser. Sammen med en operation for grå eller grøn stær, er det de hyppigst former for øjenoperationer der er i Danmark. 

Vælg den rigtige øjenlæge

Det er vigtigt at du får valgt den rigtige øjenlæge. Lige der ønsker du ikke at vælge forkert, for det kan være svært at rette op på en forkert diagnose og operation. Brug derfor tid på at undersøge lægen ikke alene på trustpilot, men også om der er nogle sager for dårlig lægepraksis. Dermed er du med til at sikre dig, at du har valgt den rigtige til at undersøge dig og evt. også opererer dig. Uanset hvad der skal laves.