Ventilation

Valg af ventilationsanlæg

Valg af ventilationsanlæg

editorial

Er man ikke vild med at varme for gråspurvene et par gange om dagen, som det er nødvendigt gøre for at sikre sig at ens hus får luftet ud nok, kan man i stedet for vælge at investere i et ventilationsanlæg. Der findes flere slags, hvor den varme luft vender tilbage i huset, så den ikke slipper ud i kulden. 

Uanset hvilken løsning du vælger er det vigtigt at du får luftet godt ud, især i dag hvor vores boliger bliver bedre og bedre isoleret og det dermed er blevet svære at få luftet ud automatisk. Det er vigtigt at der bliver luftet ud, da der ellers bliver fugtigt i boligen og det er noget råd og skimmelsvamp er vilde med. Det er vigtigt at der ikke kommer råd og skimmelsvamp, da det kan gøre boligen ubolig og det kan have store konsekvenser for jeres helbred. Især børn er særlig udsatte for at få allergi og astma. Derudover kan man få hovedpine og føle sig uoplagt.

Du kan evt få et ventilationsanlæg i Sønderborg, hvis du bor i det område. 

Få råd og vejledning

Hvis du overvejer at investere i et ventilationsanlæg, kan du med fordel få råd og vejledning af din lokale VVS’er som er ham der skal lave rørarbejdet, som sikre at du får det maximale ud af anlægget. VVS står nemlig for ventilation, varme og sanitet. Det betyder at du kan få en fagmand til at finde et anlæg, der udnytter luften maximalt, så du både får udskiftet luften, slipper af med den fugt, der er i boligen samtidig med at du kan udnytte varmen og dermed spare penge på varmeregningen. Der er selvfølgelig også den mulighed, at der kommer kold luft ind om sommeren og gør din bolig dejlig kølig og behagelig, på de varme dage.