Panasonic varmepumpe

Varmepumpe er en perfekt varmekilde til fritidsboligen

Varmepumpe er en perfekt varmekilde til fritidsboligen

editorial

En Panasonic varmepumpe vil i mange tilfælde være den perfekte varmekilde til hel eller delvis opvarmning af dit sommerhus. Sommerhuse ligger nemlig typisk i områder, hvor du ikke har mulighed for at få fjernvarme. Derfor er du nødt til at tænke i andre varmekilder.

I mange sommerhuse er der en brændeovn, hvilket kan give en rigtig god varme i de centrale rum, men det kan være svært at varme alle rum i sommerhuset op med en brændeovn. Med en varmepumpe kan du langt nemmere varme alle rum i boligen op med varmepumpen, så det er behageligt for dig at bruge sommerhuset hele året. 

Vil du gerne have sat en varmepumpe op i sommerhuset, er det oplagt, at du ser nærmere på virksomheden amalo.dk. De har nemlig specialiseret sig i opsætning af varmepumper, nærmere bestemt Panasonic varmepumper. Det skyldes, at Panasonic har en forholdsvis lav tilbagebetalingstid, og at de har en høj kvalitet, hvor de holder en stabil temperatur, selvom det bliver ned til -20 grader udenfor. 

Panasonic varmepumpe

Hvor meget koster opsætning af en varmepumpe?

Inden du bestemmer dig for, om du skal have en varmepumpe i sommerhuset eller ej, er det en god ide, at du får et tilbud på opsætningen. På den måde kan du bedre finde ud af, om det vil være det rette for dig at få sat varmepumpen op eller ej. 

Hos amalo.dk kan du nemt få et tilbud på opsætningen. Det gør du ved, at du indtaster adressen på sommerhuset, hvor stort det er, og hvad afstanden mellem varmepumpen, centralvarmeopkolblingen, varmtvandsbeholderen og eltavlen er. Er afstanden under 5 meter, kommer der nemlig til at være en pris, mens den bliver højere, hvis afstanden er over 5 meter. 

Derudover bliver prisen også højere, hvis du vil have varmepumpen placeret mere end en meter fra huset. I det tilfælde skal der nemlig graves ekstra varmerør ned.