udskiftning af døre

Velkommen indenfor!

Velkommen indenfor!

editorial

Inde eller ude – døre er adgangen til en sund bolig. Er dine døre ved at have udlevet deres tid? Så er det tid til udskiftning af døre i Randers. Vælg døre efter indretning og efter, hvor meget du ønsker at vedligeholde. 

Hvilket materiale skal du vælge?

Døre i plastik er 100% vedligeholdelsesfrie. De holder sig altid pæne i farven og får ikke nemt ridser. Du kan vælge plastikdøre i alle stilarter – de glatte eller med fyldninger – og i lige netop den farve, du foretrækker. 

Trædøre giver et klassisk og naturligt touch til boligindretningen. De kan slibes, lakeres, males eller pigmenteres efter ønske, og kan på den måde nemt skifte stil. Massive trædøre holder længe og giver en god isolering af både lyd og træk. 

Aludøre er den vedligeholdelsesfrie løsning til yderdøre. Med alu på ydersiden af din hoveddør, kan du vælge en inderside af både træ og plastik, som matcher de øvrige inderdøre. Aludøre fås i flere farver og designs, så det passer til arkitekturen på din bolig. 

Hvorfor vælge udskiftning af døre i Randers?

Ligesom med vinduer kan døre være årsag til fugtskader og dårligt indeklima. Yderdøre med fugtskade kan forårsage råd, der i værste fald kan gå ind i boligens vægge. Fugtskader kan resultere i skimmelsvamp og forårsage dårligt helbred til beboerne på sigt. 

Indvendig i et hus kan udskiftning både ændre stilen i indretningen og skabe med lys i boligen. Mange vælger eksempelvis at udskifte døre ind til nordvendte rum med franske døre. De smukke glasdøre med sprosser fås både som almindelige døre, dobbeltmodel og som skydedøre. Er det soveværelset, der er nordvendt, kan indkig fra andre rum i huset blændes med frosted glas eller tynde gardiner – lyset trænger stadig igennem. 

Tvivler du på, om det er tid til udskiftning af dørene? Så book et besøg af en professionel, og få en vurdering af, hvornår de bør skiftes.