vippeserum

Vippeserum - Professionelle kvalitetsvarer

Vippeserum - Professionelle kvalitetsvarer

editorial

Vippeserum – Ekstra kærlighed til dine vipper 

Selvpleje er en vigtig del af den moderne kvindes hverdag. I disse tider hvor mange af os har en liste med gøremål, som har flere punkter end dagen har timer, kan vi ofte glemme os selv. Siden vi startede vores virksomhed i 2016, har vi hjulpet kvinder i hele Danmark, til at finde de bedste, selektivt udvalgte skønhedsprodukter på markedet. Vi mener at det er vigtigt at tage os at vores fysiske velbefindende, da det er med til at give os ekstra os ekstra overskud, til alle de ting vi skal nå.

Vippeserum er et af de produkter som ligger højt på listen, da det hjælper til at holde vores vipper lange, sunde og velplejede. Hvad enten du har en daglig make-up rutine som du benytter dig af, om du bruger lash extentions eller om du foretrækker det naturlige look, vil det altid have en synligt gavnlig effekt. Det giver styrke og gøre din egne vipper modstandsdygtige, imod den daglige slitage de modtager fra renseprodukter, berøring etc. og hjælper til et mere velpoleret og elegant udseende.

Det aktive stof i vores vippeserum hedder bimatoprost og fremmer både vækst og smidighed. Iblandt de andre ingredienser vil du også finde: glycerin, panthenol og allantoin, som giver fugt, samt en plejende og beskyttende effekt. Du vil opnå de bedste resultater, ved regelmæssig brug. Du kan eksempelvis inkorporere den i din daglige aftenrutine og påføre den efter du har renset dit ansigt. På den måde vil den have god tid, til at trænge ind i dine vipper og udrette sine små mirakler. Vippeserum er den enkle og økonomiske vej, til det lange og fyldige vipper på altid har drømt om. 

Ønsker du at finde ud af hvilket produkt som er den bedste vippeserum for dig? Så kan du med fordel se med her.