tøj

Vis professionalisme med tøjet!

Vis professionalisme med tøjet!

editorial

Vælg den rette påklædning til dit personale, og send et signal om professionalisme og overskud. Vælg professionelt tøj til klinikker, sportsklubber og erhverv, så dine medarbejdere føler sig som en del af firmaet, og så kunderne kan se, hvem I er. 

Skab sammenhold med arbejdstøj…

Arbejdstøj kan have mange praktiske funktioner på et job: Det kan være vandafvisende, temperaturregulerende, have PR-værdi eller bare være en ekstra frynsegode til medarbejderne. Men fælles for enhver type arbejdspåklædning er, at det skaber et tilhørsforhold. Det bliver helt konkret nemmere at se, hvor man hører til. 

På kundebesøg viser det kunderne, hvor I kommer fra. Til firmaets fællesløb giver det en følelse af sammenhold. Og når fritiden skal nydes i naturen, er det måske firmaets tøj, der holder én varm og tør. 

Hvor købes tøj til klinikker?

Bestil det hele online, når du køber ind til medarbejderne. Du kan de fleste steder få en ordning, der gør det muligt løbende at bestille nyt, når der kommer nye medarbejdere. Og så fås det hele i alle størrelser og faconer. Gå efter kvalitet, og få evt. broderet firmalogo på, så tøjet også får en PR-mæssig værdig. 

Til klinikker er de klassiske hvide kitler et must. De udsender et signal om hygiejne og erfaring, ligesom de forskellige modeller alle giver stor bevægelsesfrihed. Til fysioterapien finder du afslappede T-shirts, mens dyreklinikkens medarbejdere kan live op i lokalet med friske pangfarver. 

Hvorfor vælge arbejdstøj?

Tøj til ethvert erhverv er tilpasset de situationer, der naturligt opstår i løbet af arbejdsdagen, samt den signalværdi, der ligger i typevalg. I princippet kunne det måske være mere praktisk for klinikpersonale, at bære spraglet tøj, der ikke afslører stænk fra væske og lignende, men det betryggende, der ligger i, at personalet på en klinik bære traditionelle hvide kitler, kan være afgørende for, om kunderne slapper af under en behandling.