zoneterapi baby

Zoneterapi til din baby kan lindre mange problemer

Zoneterapi til din baby kan lindre mange problemer

editorial

Som forældre vil man gøre meget for, at ens børn har det godt.

Når de børn så også er helt små, er det ekstra vigtigt, at man er opmærksom på dem, for de kender ikke til, hvad der er farligt og venligt, og de kan ikke kontrollere deres bevægelser endnu.

Desuden er deres immunforsvar ikke så robust endnu, og det samme gælder deres led og knogler – og der kommer jo også endnu et sæt tænder til efter mælketænderne.

Når babyen så har ondt, er syg eller slår sig, så græder barnet for at give udtryk for, at der er noget galt, men hvordan skal man lige tolke dette, når dette signal kan betyde mange ting?

Nogle gange kan man se andre symptomer, og ellers kan man føre en dagbog for babyen og notere alt fra madindtag, søvn og andet, så man kan gå til lægen og forklare og vise, hvad man oplever, der umiddelbart ikke er godt for barnet.

Men måske er det ikke nok.

Kuren for babyen kan være zoneterapi

Måske ender lægen med at slå ud med armene og være på bar bund med, hvorfor babyen har det skidt, og hvis det ikke er decideret farligt, så må man som forældre måske acceptere, at babyen bare skal vokse fra det.

Men voksne går jo tit og har en nervøs antagelse af, at de ikke passer godt nok på deres babyer, så selvom lægen er professionel, så er det jo stadig en selv, der skal se på deres lille pus være ked af det og græde.

En chance for en løsning kan findes i zoneterapi til en baby, for selvom det er noget, som man forbinder med, at voksne går til, så kan den slags også hjælpe på problemer med maven, søvnen eller noget helt andet for de helt små.

Der jo ingen garanti for, at det vil hjælpe, men det er jo en skånsom behandling uden medicin, så det kan være værd at prøve.