træfældning

Lad de professionelle forestå træfældning i din have

Lad de professionelle forestå træfældning i din have

editorial

Store træer er flotte og imponerende – men de hører hjemme i åbent landskab, ikke i små villa eller parcelhus haver. Desværre vælger mange bolig ejere at plante eksempelvis birketræer eller poppel træer som er utroligt smukke når de vokser op, men hurtigt når betænkelige højder.

I mange grundejer foreninger er træer over en vis højde forbudt og skal derfor fældes eller beskæres. Og det er ikke altid at dette kan gøres af lægmand på helt forsvarlig vis uden at bringe mennesker eller bygninger i fare.

Få den bedste assistance til træfældning i Århus

Hvis du er bosiddende i Århus eller i den region kan du med fordel tage kontakt til 1-2-træfældning.dk ApS når du har et træ der trænger til at blive fældet eller beskåret.

Hos 1-2-træfældning.dk ApS kan du få hjælp til alle former for træpleje, her under styning, beskæring af grene og buske samt topkapning og decideret fældning af høje træer. 1-2-træfældning.dk ApS arbejder udelukkende med professionelle og vel uddannede fagpersoner som har alle certificeringer i orden og har hænder og hoved skruet rigtigt på.

Når du vælger at overlade opgaven med fældning, styning eller beskæring af træer til 1-2-træfældning.dk ApS er du garanteret en professionel service som sikrer at såvel mennesker som materiel er 100% beskyttet i forbindelse med selve processen. 1-2-træfældning.dk ApS gør altid sit forarbejde grundigt og udfører sine beregninger med største omhu. På den måde er en sikker og forsvarlig træfældning sikret på op til flere måder.

Samtidig er 1-2-træfældning.dk ApS forsikret gennem Tryg forsikring på beløb op til 10 millioner kroner. Du kan, med andre ord, være helt tryg ved at lade 1-2-træfældning.dk ApS forestå træfældning på din ejendom.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på fældning eller beskæring af træer hjemme i haven kan du altid tage kontakt til 1-2-træfældning.dk ApS via hjemmesiden 1-2-traefaeldning.dk.