Malerfirma

Få hjælp til istandsættelse af bolig - kontakt dit lokale malerfirma

Få hjælp til istandsættelse af bolig - kontakt dit lokale malerfirma

editorial

Har du fået fingre i det, der på godt gammeldags ejendomsmægler sprog hedder ”et håndværker tilbud? Så bør du kontakte dit lokale malerfirma og få et tilbud på maling af vægge og lofter.

Få de flotteste resultater med et professionelt malerfirma

I langt de fleste tilfælde er det en rigtig god idé at have et malerfirma ved hånden, når det handler om istandsættelse af ældre boliger. Det er nemlig sjældent blot et spørgsmål om blot at rulle en klat maling ud over væggene, hvis man altså ønsker et smukt og ensartet resultat, som kan holde i mange år.

Vægge af ældre dato har det med at gemme på langt flere hemmeligheder, end man forestiller sig. For eksempel er det sandsynlig, at der sidder mange lag tapet, som skal fjernes forud for det egentlige malerarbejde. Ikke alle er nemlig samvittighedsfulde nok til at fjerne tapet eller væv, førend de opsætter nyt. Og ofte kan de mange lag tapet gemme på puds, som er beskadiget eller smuldrende.

Hvis pudset på væggen er i dårlig forfatning, kan der ikke males direkte på det. Det kan være nødvendigt at fjerne det gamle, ødelagte puds, og enten pudse væggen op på ny med den hensigt at male eller tapetsere oven på pudset, eller udføre en decideret fuldspartling med indfarvet spartel masse som erstatning for maling.

En dygtig maler vil hurtigt kunne vurdere væggens tilstand, og på baggrund heraf vejlede dig med hensyn til den mest optimale behandling af dine vægge. Det er samtidig maleren, som er bedst rustet til at udføre opgaven til perfektion. Du får et resultat, som du kan have glæde af i mange år. Og det allerbedste er, at du slipper for den slidsomme opgave, det er at hive gammelt tapet ned, pudse vægge op, eventuelt opsætte filt eller fuldspartle!

Læs mere på Malerkanonen.dk