banankage

Banankage er en alsidig kage, der kan bruges i mange sammenhænge

Banankage er en alsidig kage, der kan bruges i mange sammenhænge

editorial

Skal dit barn have en kage med i skole? Eller skal du selv have en kage med på arbejde? Måske leder du efter en god kage at have med på skovtur? Eller en kage at tage med til arrangementet i idrætsforeningen? Der er en kage, der passer til alle formål, og det er en banankage. Den er nem at lave, den er nem at have med, og stort set alle kan lide den. Det vil derfor være den perfekte kage for dig at have med. 

Når du derudover tager med i betragtning, at kagen kan laves i et utal af forskellige variationer, vil det yderligere være den perfekte kage for dig at ty til. Du kan lave den med chokoladestykker, med nødder eller med glasur. Dermed har du virkelig mulighed for at sætte dit eget præg på den. Det er også med til at gøre, at I ikke vil blive trætte af at spise den i din familie. 

Hvis du ikke lige har en god opskrift på banankage, kan du nemt finde en via nettet. Det giver dig en god grundopskrift, som du så kan variere alt efter, hvad du har lyst til. Et af de steder, hvor du kan finde mange forskellige former for opskrifter på banankage, er på online kogebogen dk-kogebogen.dk. Der har de virkelig mange gode opskrifter på banankage. 

Når du skal lave en banankage, skal du selvfølgelig sørge for at have masser af modne bananer til den. Heldigvis er det ofte nemme at finde nede i supermarkedet, da det ofte er dem, som folk går udenom. Hvis du vil gøre noget for at forhindre madspild, bør du tage de bananer, der ligger alene. Dem går andre nemlig også typisk udenom. 

Har du nogle bananer derhjemme, der trænger til at blive brugt, er en banankage også den perfekte løsning. Dermed kan du hurtigt lave en lækker aftensnack til hele familien.