Bedrebegravelse.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Bedre Begravelse tager hånd om de afdøde

Bedre Begravelse fungerer som et let tilgængeligt online alternativ til traditionelle bedemandsforretninger. Hele bestillingen finder sted gennem ders hjemmeside, hvilket sparer dig for en masse besvær i den indledende fase. Derudover er servicen den samme, og du vil modtage de samme ydelser inden for rustvogn, blomster, kirke, gravsted og administration, som der altid har knyttet sig til en begravelse.

24-timers service over hele Danmark

Bedre Begravelse er en bedemandsforretning med centre over hele landet – lige fra Storkøbenhavn til Sønderjylland. Forretningen er et familieforetagende, hvis dedikerede medarbejderstab – under ledelse af bedemand Per Holm – arbejder for at få afskeden med den afdøde til at forløbe så gnidningsfrit som muligt, og bidrage til at gøre begravelsen til en mindeværdig dag for de pårørende. I løbet af de sidste tre år har de hjulpet mere end 5.000 familier med arrangering af begravelsesceremoni til deres afdøde.

Egentlig varetager Bedre Begravelse præcis samme opgaver inden for begravelser, bisættelser og askespredninger som traditionelle bedemandsforretninger, men de adskiller sig fra andre bedemænd ved deres særlige bestillingsproces.

Læs flere detaljer om forretningens fordelagtige priser her:

Telefonisk vejledning ved tvivlsspørgsmål

Når du bestiller en begravelse foregår hele den indledende hos Bedre Begravelse proces nemlig online, gennem udfyldning af et 7-trins spørgeskema. Ved at spare på omkostningerne ved udfyldning af fysiske blanketter og kørsel frem og tilbage, kan de til gengæld tilbyde deres kunder nogle af landets absolut bedste priser – uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

Undervejs som du udfylder skemaet, har du mulighed for at være i telefonisk kontakt med din fast tilknyttede bedemand, der kan guide dig til de rette valg. Det er denne bedemand, der kommer til at stå for kontakten til præsten, arrangering af højtideligheden og gravstedet, samt alle de administrative opgaver i forbindelse med begravelsen.

Bestilling gennem 7 enkle trin

Bestillingsprocessen forløber gennem 7 enkle trin. Som det første skal du angive hvilken form for begravelseshjælp du ønsker – om hvorvidt der er tale om en begravelse, en bisættelse i urne eller en askespredning.

Herefter skal der besluttes hvilken kiste du ønsker – på hjemmesiden finder du et omfattende udvalg af kister i alle størrelser og designs, så du kan finde den helt rette model til formålet. Her angiver du også hvilken beklædning den afdøde skal begraves i, hvad enten du ønsker at købe særlige klæder eller helst vil anvende eget tøj. I sidste tilfælde afleveres tøjet til hospitalets kapel.

Endeligt skal du angive det sted, du ønsker at begravelsen skal finde sted. Det gælder både valg af præst og gravsted, hvad enten der er tale om et familiegravsted eller et nyt gravsted.

Efter din online betaling vil du blive kontaktet af den vagthavende bedemand inden for 15 minutter, uanset hvornår på døgnet der er tale om. Herefter vil du modtage alle dokumenter via mail, medmindre du har et ønske om personligt fremmøde og underskrifter på stedet.

Fast tilknyttet bedemand fra start til slut

Din fast tilknyttede bedemand vil følge dig fra start til slut, så du kan være sikker på en personlig betjening og nærværende behandling under hele forløbet. Kig forbi www.bedrebegravelse.dk og læs nærmere om den service, de kan tilbyde dig. Tjek også https://plus.google.com/113128520354979531375/