varmepumpe

Med en varmepumpe kan du skåne klimaet og spare penge

Med en varmepumpe kan du skåne klimaet og spare penge

editorial

Er du træt af at fyret konstant går ud, og af at betale i dyre domme for varme? Så er det nok på tide at skifte det gamle udtjente fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe omdanner luft til varme i din bolig gennem en proces som udnytter temperatur forskellen mellem de indendørs og de udendørs arealer. Denne proces kendes fra helt almindelige varmevekslere, og er særdeles energi effektiv.

Derfor er en luft/vand varmepumpe det billigste og samtidig det mest klima venlige alternativ til et fyr på markedet i dag. Du kan derfor roligt skifte til en luft til vand varmepumpe og forvente at spare over halvdelen af dine udgifter til opvarmning af familiens bolig.

Du vil kunne skrue op for varmen og tage lange brusebade uden at få dårlig samvittighed over for hverken klimaet eller husstandens budget. Og da du tilmed kan opnå tilskud til montering og installation af varmepumpe vil denne have tjent sig selv ind i løbet af ganske kort tid.

Hvem kan hjælpe mig med at vælge den helt rigtige luft/vand varmepumpe?

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse eller model varmepumpe du skal vælge er det en god idé at spørge eksperterne til råds. En luft til vand varmepumpe skal være kalibreret til at imødekomme husstandens behov for varmt brugsvand og cirkulationsvand, og skal helst kunne levere samme ydelse som det gamle fyr – eller faktisk helst højere.

Du kan få hjælp til valg af luft til vand varmepumpe hos det danske VVS firma Amalo som har til huse i København. Amalo har specialiseret sig inden for luft til vand varmepumper og vil derfor kunne levere den mest kvalificerede rådgivning omkring valg af sådanne.

Du kan læse mere, og kontakte Amalo direkte, via hjemmesiden Amalo.dk