shopping

Begræns shopping med tanke på miljøet

Begræns shopping med tanke på miljøet

editorial

Tidligere var det jo et tegn på velstand, at man kunne leve i overflod og havde så mange penge, at man næsten ikke tænkte over, hvad tingene kostede, før man lagde pengene på disken og købte de givne ting.

Det var noget, som mange andre mennesker misundte, og den slags ser man da også stadig i nogle kredse, men i det store og hele så er den tilgang med at leve ødslende ikke noget, som man bør tilstræbe at leve efter.

Forstå os ret, man må og skal da stadig gerne shoppe, men hvor man før i tiden bare købte for at købe og bruge tingene en enkelt gang for derefter at smide det ud, så bør man nu overveje, hvad man køber, hvorfor og til hvad – og om man egentlig har brug for det.

Selvfølgelig må man gerne forkæle sig selv, uden der skal være et formål med det andet end forkælelse, men det kan måske gøres som et minimum med shopping og mere med oplevelser, der ikke trækker negative veksler på miljøet.

Skal man endelig ud at shoppe, så bør man tænke meget over, hvad man køber og gøre sin forberedelse hjemmefra, så man ved, hvad man skal have.

Der er skam forskel på, når man bare skal handle ind til dagligdagen, og så når man tager ud at shoppe.

Men hvis man virkelig vil gøre noget godt for vores samlede planet og befolkningen for fremtidige generationer, så bør man afgrænse ens shopping til enten nogle færre ture, end hvad man plejer, eller shoppe mindre, end hvad man plejer.

Når man derhen, hvor man skal have hjælp til at bære ens indkøb med hjem, så bør man nok overveje, hvor nødvendige alle de ting er; om det er noget til en engangsfornøjelse, eller du er ved at lave en langtidsinvestering.

Tjek også disse sider:

https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/