billig hjemmeside

Billig hjemmeside - find tilbud online

Billig hjemmeside - find tilbud online

editorial

Står du for at skulle købe ny hjemmeside til din virksomhed? Så er det vigtigt, at du ser dig godt for. Mange bureauer vil helt sikkert forsøge at prakke dig løsninger på, som er overkalibrerede i forhold til dine og din virksomheds behov. Og så kommer du lynhurtigt til at betale alt for meget for din nye hjemmeside

Hvad skal en hjemmeside kunne?

Før du går i gang med at indhente tilbud på hjemmeside design og udvikling, er det en god idé at overveje din virksomheds digitale behov. Hvis dit primære produkt i virksomheden er en eller flere service ydelser, vil du typisk ikke have brug for en webshop.

Hvad du der imod vil have brug for, er en stærk præsentation af virksomheden. Det er nemlig via din hjemmeside, at du skal ”sælge” virksomhedens kompetencer og ekspertiser, og dermed få kunderne til at vælge netop din virksomhed frem for dine konkurrenter. Du vil sjældent have brug for mere end fire tit fem undersider, afhængig af din virksomheds type og hvilke ydelser du leverer.

Måske vil du ønske dig et galleri, hvor du kan fremvise billeder af udført arbejde. Og frem for alt skal hjemmesiden indeholde en nem og tilgængelig kontakt formula, således at potentielle og eksisterende kunder samt samarbejdspartnere, leverandører og andre interessenter ikke er i tvivl om hvorledes de kan komme i kontakt med dig.

Der ud over er det vigtigt, at hjemmesiden fungerer lige godt på mobil, tablet og computer skærm. Dette betyder meget for hjemmesidens – og dermed virksomhedens – troværdighed. En veldesignet hjemmeside er dit primære online visitkort. Du kan godt supplere med eksempelvis en Facebook side, men sådan én vil aldrig kunne stå alene, hvis du ønsker at give et vederhæftigt og seriøst billede af din virksomhed.

Du kan få et skarpt tilbud på en billig hjemmeside i høj kvalitet hos damstudio.dk