billig hjemmeside

Hvad er en billig hjemmeside egentlig værd?

Hvad er en billig hjemmeside egentlig værd?

editorial

Det kan lyde lidt dobbeltrettet at spørge om, hvad en billig hjemmeside egentlig er værd, da det jo må være den pålydende værdi, man betaler for domæne, oprettelser, vedligeholdelse og support, som der er prisen for ens hjemmeside.

Men selv en billig hjemmeside kan være meget værd, da værdi antager mange forskellige størrelser, som ikke behøver at handle om kroner og ører for den sags skyld.

Det kan være alt fra, at man har en gammel hjemmeside, som man egentlig bruger som fornøjelse ved at holde et online kartotek over en samling, som andre så kan følge med i, kommentere på, eller man kan udveksle eksemplarer med andre.

Dette er lidt en gammeldags måde at gøre det på, og det kræver måske en del tid at holde den hjemmeside opdateret, fordi den kører på et gammel system, men den har affektionsværdi for en, og følgerne elsker dens design, så man nænner ikke at opdatere den.

Og angående gamle hjemmesider, så forestil dig lige i gamle dage, hvis en person oprettede et domæne, som måske ikke sagde mange mennesker noget, og der var måske ikke meget værdi i dem, men så kom det domænenavn pludselig til at få stor værdi for andre, fordi det blev trendy.

Mange mennesker spekulerede faktisk i den slags før i tiden, og det finder stadig sted, at man køber billige hjemmesider med navne, som man så ejer for få penge, men som man så kan sælge videre, når man pludselig ser, at man søger efter hjemmesider med ens navn.

Ofte bliver man allerede her kontaktet, om man har interesse i at sælge en given hjemmeside.

Der findes endda hele vurderingshjemmesider, hvor man kan få vurderet, hvor meget ens hjemmeside er værd i skrivende stund.

Så er det jo ret fantastisk, hvis man har oprettet en billig hjemmeside, der så pludselig er mere værd, end hvad man gav for den eller betaler nu for at have den.