azure kurser

Bliv skarp på Microsoft Azure med Azure kurser

Bliv skarp på Microsoft Azure med Azure kurser

editorial

Microsoft Azure er en cloud baseret platform til data behandling. Her i 2020 er Microsoft Azure at regne som verdens største platform af sin art, og anvendes af virksomheder over hele kloden. Med Microsoft Azure får du et åbent, fleksibelt og særdeles versatilt system, som understøtter de mest anvendte strukturer og programmerings sprog, her under verdens Microsoft Windows, Linux, SQL Server, C# og Java.

Microsoft Azure kan bruges til at levere services og tjenester, som fungerer perfekt på alle enheder – mobile såvel som stationære. Og med Microsoft Azure kan du modtage såvel SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service) og IaaS (Infrastructure as a Service).

Når du anvender Microsoft Azure som bærende framework i din virksomheds digitale infrastruktur, kan du flytte alle de dertil hørende services ud i skyen. På den måde slipper du for at have dit helt eget datacenter i virksomheden. Diverse systemer og applikationer afvikles nemlig via det virtuelle datacenter, som hører til Microsoft Azure.

Hvilke virksomheder anvender Microsoft Azure?

Faktisk kan Microsoft Azure skaleres, således at det passer til alle størrelser af virksomheder – store som små. Anset om du har en produktions virksomhed, eller din virksomhed primært leverer service ydelser, kan Microsoft Azure tilpasses til at passe til virksomhedens unikke forretningsgange og praksis. Du betaler kun for det reelle forbrug, og slipper således for at skulle have økonomiske udgifter på services, virksomheden ikke bruger. Derfor er Microsoft Azure en rigtig god løsning for dig, som ønsker at optimere virksomhedens infrastruktur uden at det behøver at koste spidsen af en jetjager.

Kurser i Microsoft Azure – find dem hos 4D

Hvis du ønsker at uddanne dine medarbejdere i den optimale anvendelse af Microsoft Azure, kan du med fordel tilmelde dem et af de mange kompetente Microsoft Azure kurser hos 4D – find dem på 4d.dk