brugte biler

Brugte biler - når livet er for kort til dyre billån

Brugte biler - når livet er for kort til dyre billån

editorial

Markedet for brugte biler i Danmark har aldrig været større og mere varieret, end det er den dag i dag. De brugte biler holder også en væsentligt højere kvalitet end førhen, hvilket dels skyldes, at biler generelt er blevet bedre end de var i gamle dage, dels at bilejere i højere grad end tidligere sælger deres biler brugt, førend de når en vis alder.

Markedet for brugte leasing biler og udlejnings biler er også vokset, og her kan man virkelig gøre et scoop, hvis man er på jagt efter en brugt bil af nyere dato. Disse biler er nemlig som regel mere velholdte end de fleste – og selv om de har en del kilometer på bagen, vil de stadig leve op til diverse standarder, og typisk have mange år tilbage på vejene.

Hvorfor skal jeg vælge en brugt bil frem for en ny?

Der er mange fordele ved at købe brugte biler. Når du køber en spritny bil frisk fra fabrikken, kan du ikke være sikker på, at den er investeringen værd. I Danmark er nye biler ekstremt dyre i anskaffelse, især på grund af de mange høje afgifter.Dette betyder, at du skal gældsætte dig for at få dækket et transport behov, som lige så godt kunne være blevet dækket af en god, brugt bil.

Samtidig kan du være sikker på, at din fine, nye bil har tabt størstedelen af sin værdi inden for et par år. Og så vil du nok fortryde, at du ikke tog det store lån – der er væsentligt sjovere ting, man kan bruge sine penge på, end at betale af på en bil. Køber du i stedet en brugt bil, får du meget mere bil for pengene, idet denne bil også vil have tabt det meste af sin oprindelige værdi. Og det er da værd at tage med.

Du kan finde annoncer for brugte biler på biltorvet.dk