brugte biler

Tænk salg allerede når du køber

Tænk salg allerede når du køber

editorial

Allerede når du køber en bil, ny som brugt, er det en god ide at tænke på at den på et tidspunkt skal sælges og der vil du gerne have så høj en pris som mulig. Det betyder at du skal passe på bilen allerde fra start. Det gælder som sagt uanset om det er en brugt eller en ny bil.

Du skal blandt andet sørge for at du overholder de forskellige serviceeftersyn på autoriseret værksteder. Der udover skal du passe på bilen når du bruger den. Du kan blandt andet finde brugte biler i Fredericia

Pas på bilen

En af de ting der blandt andet er en god ide ikke at gøre hvis man vil have en god pris for ens brugte bil er ikke at ryge i bilen. En bil der lugter af røg vil automatisk give en lavere pris. Det er også en god ide ikke at spise i bilen. Fedtfingre har aldrig været et hit. 

Tag billeder af bilen og de skal være retvisende. Retvisende billeder og en sandfærdig beskrivelse giver tillid og får folk til at tro på en. Førstehåndsindtrykket betyder alt, når man skal købe en ny bil. Det gælder både. hvis du selv vil sælge bilen eller få en forhandler til at sælge den.

Gør bilen rent inden, lav de små reparationer du kan og er der større, så overvej at få en professionel til at ordne det. 

Er der større reperationer der skal laves så husk at nævne dem, når du sætter bilen til salg. Jo mere ærlig du er når du skal sælge bilen jo mere tillidsvækkende er du. 

Du har to muligheder, når du skal sælge din bil. Du kan vælge at sælge den selv eller også kan du få en forhandler til det. Du vil som udgangspunkt få mere for bilen, hvis du selv sælger, men du skal sætte tid af.