brygudstyr

Bryg gudeskønt øl med det rigtige brygudstyr

Bryg gudeskønt øl med det rigtige brygudstyr

editorial

Luk øjnene og forstil dig, at solen skinner, der er gang i grillen og om lidt kommer gode venner på besøg. Hvad vil du servere. Ugens tilbud fra det lokale supermarked eller din egen helt specielle øl, som du selv har brygget og som passer perfekt til aftenens menu. For at kunne brygge øl har du enten brug for et startskit eller et brygudstyr. 

Et startskit er godt hvis du er nybegynder og lige vil prøve at brygge en øl, før du kaster dig ud i at købe et reelt brygudstyr. 

Når du skal købe et nyt brygudstyr, er der mange forskellige mærker at vælge imellem og det kan være svært at danne sig et overblik over de forskellige typer og mærker. Du kan derfor med fordel søge råd og vejledning hos personalet, hvor du normalt køber dine ingredienser til at brygge øl.

Et fleksibelt brygudstyr

Når der skal købes et nyt brygudstyr, er det vigtigt at det er et der er tilstrækkelig fleksibelt ,at det kan holde til din brygning i flere år, før du enten skal udskifte det eller købe ekstra tilbehør. Det skal også være et udstyr hvor det både er muligt at kunne brygge din ynglingsøl, men det skal også være muligt at eksperimentere og prøve nye øltyper.

Det skal selvfølgelig også være muligt at det har en størrelse, som kan være i dit hjem. De færreste har uanet plads og det skal derfor ikke have en størrelse som et mindre microbryggeri. 

Har du mod på at afprøve nye øltyper er der masser af inspiration at hente. Du kan finde et utal af videoer på YouTube og der findes en god variation af bøger, som fortæller om nye øltyper. Du kan også finde godt med inspiration i din butik, hvor du ellers køber dine ingredienser til ølbrygning.