brygudstyr

Kom godt i gang med det rette brygudstyr

Kom godt i gang med det rette brygudstyr

editorial

Vi danskere har en lang og rig tradition for ølbrygning. Faktisk er danske øl nogle af de mest berømte og velrenommerede i verden, også selv om der er skarp konkurrence fra andre øl nationer.

Indtil for få årtier siden var fremstilling og salg af øl i Danmark de facto monopoliseret af de store bryghuse. Men inden for de seneste år er der kommet flere øl flere forskellige øl på hylderne i supermarkedet og på restauranternes menu kort. Der er tale om både udenlandske import øl og nye, danske øl fra de mange mikrobryggerier som er skudt op over hele landet.

Hver by i Danmark har mindst et lokalt mikrobryggeri som leverer øl til dagligvare butikker, barer, restauranter og værtshuse. Og som noget helt nyt kan du faktisk selv brygge dit egen øl hjemme i din private bolig.

brygudstyr

Hvordan brygger man øl?

Det er faktisk ikke svært at komme i gang som amatør brygmester – og din nye hobby behøver ikke at koste dig hvad der svarer til spidsen af en jetjager. Det er blot et spørgsmål om at købe det rette udstyr til ølbrygning for begyndere. Her kan du med stor fordel lægger ud med et begynder sæt fra Ølbrygning.dk.

Et begynder sæt er både billigt og plads besparende, i forhold til de større semi professionelle bryganlæg som de mere erfarne hjemmebryggere benytter. Du kan faktisk komme rigtig langt med et begynder sæt – og du lærer samtidig alle de basale elementer inden for ølbrygningens ædle kunst at kende undervejs.

Du vil hurtigt kunne brygge alt fra pilsner over IPA og til stout eller weissbier med et begynder sæt og det rette All Grain Kit. Og når du er træt af forudsigeligheden i denne model kan du altid opgradere til et rigtigt bryganlæg.

Du kan finde alt hvad du skal bruge til ølbrygning i den online shop på ølbrygning.dk