biler

De bedste parkeringer at foretage med biler

De bedste parkeringer at foretage med biler

editorial

Hvis du har prøvet at være forbi en bilforhandler, så er du sikkert blevet imponeret over, hvordan de udstillingsbiler foran står sirligt på række uden at røre hinanden, men hvor der er lille afstand mellem dem.

Det må have krævet nogle evner at kunne parkere de biler på den måde, og med tanke på hvordan der er hegnet ind på området, så har det været noget af et forarbejde og koordinering, der skulle til for at lade det lykkedes.

Måske har de endda fået hejst bilerne på plads!

Omvendt kan det være virkelig træls at opleve, at man har fået en parkeringsbøde, fordi man lige kom til at parkere det ene hjul på ens bil udenfor parkeringsfeltet.

Men det er trods alt også til at undgå, at det hele ender i parkeringskaos, for du ved jo selv, hvor irriterende det er at finde en parkeringsplads, man lige nøjagtig ikke kan benytte, fordi vedkommende ved siden af fylder dem begge!

Så hvordan parkerer man lige bedst?

Tænk på andre – og dig selv – når du parkerer

Om der er specielle parkeringsregler eller ej, det sted hvor du skal parkere, så skal man både tænke over, hvor længe man skal holde der, hvordan man parkerer sig, og om man eventuelt kommer til at genere andre.

Som muligt skal man parkere så tæt på kantstenen som muligt, men pas på, at du ikke får trykket dækket eller dækkene ved at parkere på selve kantstenen!

Har du god tid til at parkere, og du ikke generer andre, mens du forsøger, så kan du jo prøve dig af med en parallelparkering.

I sidste tilfælde her kan man dog risikere, at de andre biler har flyttet sig, når man kommer tilbage, og der er kommet andre til, som parkerer alt for tæt på en.

Men husk at have dine med-biler i tankerne, når du parkerer, så får alle den bedste oplevelse ud af din parkering – foruden dig selv.