biler

Find biler til salg hos en autoriseret forhandler

Find biler til salg hos en autoriseret forhandler

editorial

Står du for at skulle anskaffe en bil – måske endda for første gang? Så kan du med fordel købe brugt. I det følgende kan du læse mere om hvorfor det godt kan svare sig at købe brugt i stedet for nyt. Og så kan du finde ud af hvorledes du undgår de værste faldgruber i forbindelse med køb af brugt bil.

Nye biler er dyre biler i Danmark

Først og fremmest er det dyrt at anskaffe en spritny bil i Danmark. Du har sikkert allerede kviet dig over de tårnhøje priser på biler til salg hos dine lokale forhandlere.

Den høje pris på de fabriksnye biler skyldes de afgifter som pålægges bilerne i forbindelse med salg. Disse kan repræsentere op imod 180% af bilens egentlige værdi. Derfor vil de færreste almindelige lønmodtagere kunne finansiere køb af ny bil uden at optage et bil lån. Og har du ikke mod på at gældsætte dig kan det godt være op ad bakke at skulle købe ny bil.

Køb en brugt bil hos en autoriseret brugtvognsforhandler

Du kan således med stor fordel vende dig imod det danske brugtvogns marked. Her vil du finde rigtig mange brugte biler af nyere dato og i fin og køreklar stand. Og det til en brøkdel af nyprisen.

En ny bil mister nemlig langt størstedelen af sin nyværdi inden for sine første tre til fem leveår. Det betyder at du kan finde en billig brugt bil i god stand og med masser af kilometer tilbage i tælleren hos en brugtvogns forhandler.

Det er vigtigt at du vælger en autoriseret forhandler og ikke går ud og køber bilen privat. På den måde kan du nemlig få sikkerhed for at bilen er velholdt og velkørende, og ikke blot er et sminket lig.

Se de mange brugte biler til salg på Biltorvet.dk