Bedemand

Den rette bedemand vil gøre alt for at opfylde jeres ønsker

Den rette bedemand vil gøre alt for at opfylde jeres ønsker

editorial

Er der skrevet et testamente angående, hvordan man ønsker, at ens bortgang skal forløbe i det sidste stadie, eller fik man bare aldrig gjort det, fordi døden kom bag på en, så man nu står som efterladt og skal tage sig af begravelsen?

Døden er sjældent velkommen, selvom man da siger, at hvis man led i livet, så er man nok nu et sted, hvor det gør mindre ondt, og man kan være sammen med højere magter, hvis man tror på den slags.

Men man skal jo også finde ud af, hvad der skal ske med afdøde, for der er regler om, at man skal have taget sig af den slags relativt hurtigt efter, at dødsfaldet af indtruffet, medmindre der skal laves en længere obduktion i forbindelse med en forbrydelse eller mistanke om dette.

Derfor skal man tage fat i en bedemand, der har forstand på at hjælpe i de situationer og kan træde til for at opfylde alle de behov, man måtte have.

Bedemanden vil gøre alt, hvad vedkommende kan, for at gøre døden lettere at overskue

Sådan en bedemand kunne for eksempel være https://vester-begr.dk/ 

En bedemand skal netop være støtten for en, når man er helt rådvild, eller føler den deadline ånde en i nakken, når man gerne vil tage en fin afsted med afdøde.

Måske havde afdøde nogle ønsker af en specifik art til, hvordan begravelsen med videre skal foregå, og så må bedemanden forsøge at ordne dette, for man har trods alt kun dette ene skud i bøssen til at gøre det godt nok.

Man skal jo vise respekt for døden og den afdøde, så man må forsøge at gøre sit bedste for at opfylde de krav, der kan melde sig ved sådan en bortgang.

Har man ikke et testamente, der kan hjælpe en på vej, så må man selv prøve at komme på noget, som der ville have sømmet sig for afdøde.