Bedemand

Find den lokalebedemand i Odsherred

Find den lokalebedemand i Odsherred

editorial

Når et elsket familiemedlem, en nær ven, eller måske en kæreste eller ægtefælle går bort, står man tilbage med et enormt savn. Sorgen har det med at ramme i bølger, og den absolut kraftigste af disse vil skylle ind over de nærmeste pårørende til den afdøde i ugerne efter dødsfaldet. Det er en tid som kalder på refleksion og eftertanke, og du vil som efterlevende have lyst til at isolere dig – eventuelt sammen med andre pårørende – og bearbejde sorgen og savnet.

Men desværre er det som oftest inden for netop disse uger at det store slag skal stå når det handler om praktiske opgaver i relation til dødsfaldet. Der er et dødsbo, som skal ryddes, arvemæssige forhold som skal afklares, og en begravelse som skal arrangeres.

Det kan på det kraftigste anbefales at du søger hjælp til alle disse opgaver. En marskandiser kan hjælpe dig med rydning af dødsbo, en advokat med speciale inden for arveret kan bistå i forbindelse med opgørelse af arv og gæld – og den lokale bedemand stiller gerne sin ekspertise til rådighed når det handler om formalia og praktiske opgaver som hidrører fra selve begravelsen eller bisættelsen.

Hvem er den lokale bedemand i Odsherred?

Var den afdøde bosat i Odsherred, og har du ikke selv det store kendskab til dette område, kan det anbefales at du benytter dig af en dygtig, stedkendt bedemand. Bedemand Kim Boskjold fra Mobilbedemand.dk har igennem mange år hjulpet pårørende til en værdig afsked med deres afdøde kære.

Som bosiddende i Odsherred har Bedemand Kim Boskjold et stort og omfattende kendskab til området, og har som bedemand en stærk kontakt til alle relevante instanser. Derfor kan Bedemand Kim Boskjold uden problemer varetage kontakten til eksempelvis præsten, kirkekontoret og det lokale krematorium og sørge for at begravelsen eller bisættelsen arrangeres og afvikles uden gnidninger.

Du kan læse mere på mobilbedemand.dk