Dvdmv.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

DVDMV.dk tilbyder billig rengøring

Vi er en lille rengøringsvirksomhed, der holder til i København. Vores kunde-segment er ubegrænset, og vi har specialiseret os i rengøring til både erhverv og private. Vi bestræber os på at levere den billigste og mest personlige løsning på rengøring, og gør det samtidig med et smil.

Gode tilbud til erhverv

Som erhverv er det muligt at trække rengøringen fra i skat, og det vil blot nedsætte prisen på den gode rengøring betydeligt. Netop derfor kan det i høj grad svare sig at henvende sig til os, såfremt du kunne have brug for et tilbud. Selv hvis ikke tilbuddet findes relevant, er dette heller intet problem, da alle indledende kundesamtaler betragtes som uforpligtende.

Gode tilbud til private

Som husmor kan arbejdet i det private oftest tælles med som et helt fuldtidsjob ved siden af det andet, og det kan derfor være yderst gavnligt at have hjælp til bestemte ting i hjemmet. Netop her er vi sat i verden for at hjælpe netop dig med nogle af de huslige pligter – det være sig både i form af tøjvask, rengøring el. lign. Og med en individuel aftale sørger vi for, at det kommer til at passe dig bedst muligt, sådan at vi forstyrrer mindst muligt:

Stor tilfredshed garanteres

Med de indledende samtaler sammenstrikker vi et forløb, som kunden kan være meget tilfreds med. Vi har mange kunder som har været ganske tilfredse med vores service, og vi forsøger altid at leve op til en vis standard – det er vores fremmeste mål.

Skulle rengøringen ikke leve op til deres krav, taler vi naturligvis om, hvordan det kan gøres anderledes og baserer et nyt program på kundens behov.

 

Skulle De finde vores rengøringsydelser interessante, er De velkommen til at slå et smut forbi hjemmesiden, hvor også kontaktoplysninger kan findes.