corsage

Er et korset og en corsage det samme?

Er et korset og en corsage det samme?

editorial

Selv om der er mange ligheds punkter mellem en corsage og et korset er der ikke tale om det samme stykke lingeri. Begge beklædnings genstande er typisk forsynet med fine og forførende detaljer så som blonder, lacings og pyntesløjfer samt strømpeholdere, og vil samtidig være fremstillet i silke, blonde, satin eller lignende materiale. Men her hører lighederne også op.

Et korset er nemlig samtidig udstyret med stivere i enten plastik eller metale. Disse stivere har til formål at stramme taljen ind, løfte barmen og dermed forme kroppen og skabe en rank holdning. Du har således ikke den store bevægelses frihed når du er iført et korset, men får til gengæld en flot timeglas facon.

Et korset er ikke konstrueret til at skulle bæres i mange timer ad gangen da det hurtigt kan gå hen og blive temmelig ubehageligt. En corsage vil du der imod kunne bære på samme måde som en teddy eller en roll on – inden under dit hverdags tøj, eller måske endda som overdel til en nederdel eller et par leggings. I modsætning til et korset tilbyder en corsage nemlig den fulde bevægelighed idet den ikke er udstyret med stivere. Dette gør corsagen til et mere komfortabelt stykke lingeri som du kan være iført selv under akten.

Køb din nye corsage hos Love Lingeri

Når du køber en corsage får du et stykke tøj som er designet til at fremhæve dine mest flatterende sider ved hjælp af blonde, elastisk stof og frække finesser. Din corsage kan sagtens have en opstrammende effekt uden på noget tidspunkt at blive ubehagelig. Og så vil du kunne være iført din corsage uden trusser, idet den typisk vil være forsynet med strømpeholdere som overflødiggør såvel hofteholdere som strømpebukser.

Du kan finde din nye corsage hos Love Lingeri i den online shop på love-lingeri.dk