corsage

Hvad du skal vide om korsetter og corsager

Hvad du skal vide om korsetter og corsager

editorial

Korsetter og corsager kan være så pæne og sexede. De fremhæver din figur og hjælper med at give en rank holdning, som gør at dine skuldre og ryg retter sig op. De fleste korsetter og corsager har stivere og snøre, som gør dem fleksible og justerbare. De er gode både under tøjet til at give former, men kan også udgøre et rigtigt statement piece. Korsetter blev rigtig populære i 1700-tallet, og viktoriatiden tillod nærmest ikke at kvinder viste sig frem uden og det var en af de få måder kvinder kunne vise sig frem. Se eventuelt på corsager og korsetter her: https://www.love-lingeri.dk/special-lingeri/corsage-korset

Forskellen på korset og corsage

Korset og corsage, hvad er forskellen? Den store forskel er, at corsager er mere bløde og behagelige at have på, de er på en måde en moderne fortolkning af det klassiske korset, som er langt mere stramt og stift. Samtidig bliver korsetter lukket med metalhægter og strammes derefter med snøre. Fælles for både korsetter og corsager er dog, at de begge former taljen og giver en smuk figur. Disse to skal dog ikke forveksles med waisttrainere som er et nyt og moderne træningsværktøj til at få en mindre talje. Det minder om korsetter og giver også en pæn figur under tøjet men bruges primært under tøjet. Virkningen er diskuterbar.

Hvad skal du vide når du køber dit korset eller corsage?

Når du skal købe et korset eller corsage, skal du for det første være helt sikker på, at det har de rigtige mål. Det første du skal måle er din talje. Herefter vil du gerne finde et korset, som har et taljemål, der er en smule mindre. Har du f.eks. et taljemål på 80 cm, så vil du gerne finde et korset med et taljemål på ca 78-75 cm. Det kan derudover også godt betale sig at investere i et ordenligt korset, da kvaliteten er bedre.