Europeanmannequins.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

European Mannequins er din specialist i butiksindretning

Hos EuropeanMannequins.dk ved vi, hvor vigtigt det er, at en shop/butik er indbydende at træde ind i. Kan man skille sig ud blandt de mange konkurrerende butikker har man en klar fordel, og alt dette vil EuropeanMannequins.dk meget gerne være behjælpelige med at opnå.

Inspiration i topklasse

Der bliver altid taget højde for kundens naturlige flow igennem butikken – der skal være en klar sammenhæng mellem indgang, prøverum, udgang til lager etc. og netop derfor kan vores erfaring hjælpe dig meget, hvis ikke du selv er helt sikker på, hvordan din butik opnår den optimale løsning eller design.

Design i topklasse

Det er svært at forestille sig, at lyd, belysning og farver i rummet kan have den store betydning ift. kundens villighed til at købe – ikke desto mindre er det tilfældet. Vores professionelle designere har stor ekspertise med indretning af butiksrummet, så det optimerer købelysten hos kunderne – det kan bevises, at eksempelvis belysning har en kæmpe effekt på, hvordan man som forbruger betragter tøjet.

Inventar i topklasse

Når du og vores designere er blevet enige om en passende indretning til din butik, er vi meget behjælpelige med at finde de rette materialer til dine ønsker. Vi har et stort udvalg af robuste løsninger, der samtidig er så enkle og fleksible som muligt, da en stationær løsning ikke er holdbar i eksempelvis den skiftende tøjbranche.

Du er velkommen til at kontakte os igennem vores hjemmeside, EuropeanMannequins.dk, hvor det også er muligt at se mere om hvilke tilbud, som kunne findes egnet til dig. Derudover kan der ses, hvordan en række af vores tidligere kunder har valgt at indrette deres butikker, og du kan sandsynligvis hente en del inspiration derfra.