tandlæge

Få den bedste tandbehandling hos din tandlæge i Ringsted

Få den bedste tandbehandling hos din tandlæge i Ringsted

editorial

Mens vi er børn og går i skole er tandbehandling både gratis og obligatorisk, og foregår hos skoletandlægen. Desværre er der mange som i deres voksenliv glemmer – eller bevidst undlader – at bestille tid til det årlige besøg hos tandlægen. Og det er faktisk synd, da disse tandlæge besøg er vigtige hvis man ønsker at bevare tænderne flotte og funktionelle hele livet igennem.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Ringsted?

Hvis du leder efter en kompetent tandlægeklinik i nærheden af din bopæl i Ringsted, Sorø eller nærmeste omegn kan du med stor fordel aflægge Tandlæge Martin Åside en visit.

Hos Tandlæge Martin Åside er du garanteret en grundig tandbehandling som på én og samme tid er både personlig og professionel. Alle tandbehandlinger hos Tandlæge Martin Åside tager udgangspunkt i klientens unikke og individuelle problematikker og dispositioner.

tandlæge

I forbindelse med dit første besøg i den veludstyrede tandlægeklinik vil du således blive tilbudt en grundig undersøgelse af din mund. Denne har til formål at afdække eventuelle tilløb til diverse dårligdomme, for eksempel karies eller parodontose. Tandlægen vil selv undersøge dine tænder og dit tandkød, og der vil blive taget røntgen billeder for at afsløre forstadier til ovenfor nævnte lidelser samt abscesser eller betændelse under tandkødets rand.

Tandlæge besøget vil afsluttes med en rensning af dine tænder og dit tandkød. Tændernes emalje vil blive pudset fri for plak og tandsten så du kan forlade klinikken med et strålende smil og frisk ånde.

Book tid til tandbehandling online

Besøger du Tandlæge Martin Åside en til gang gange om året giver du tandlægen de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og smukke. Og så vil du kunne bevare dit blivende tandsæt i mange år fremover.

Du kan læse mere, og booke tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Martin Åside, på hjemmesiden martinaaside.dk