tandlæge

Lad din tandlæge i Odense hjælpe dig med at bevare dine tænder stærke og sunde

Lad din tandlæge i Odense hjælpe dig med at bevare dine tænder stærke og sunde

editorial

Fra barnsben bliver vi opdraget med, at vi skal børste tænder mindst to gange om dagen, rense mellemrummene mellem tænderne med tandtråd – og besøge tandlægen mindst én gang om året. Hvis du har forsømt den sidste del, er det på tide at få booket en tid.

Et årligt – eller faktisk allerhelst halvårligt – tandlæge besøg er nemlig en nødvendig forudsætning for at din tandlæge kan nå at opfange tilløb til eksempelvis karies eller parodontose, og dermed forebygge disse dårligdomme mens tid er. Og så kan du undgå dyre tand behandlinger og en masse unødige udgifter.

Hvor finder jeg en god tandlæge klinik i Odense?

Er du bosiddende i Odense eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Tandlæge Einar Engen som din faste tandlæge klinik. Tandlæge Einar Engen er kendt blandt odenseanere for sin på én og samme tid professionelle og personlige betjening af patienterne uanset disse problemer og dårligdomme.

Hos Tandlæge Einar Engen kan du altid få kyndig rådgivning og vejledning omkring mundhygiejne og forebyggelse af sygdomme i tænder og i tandkød. Tandlæge Einar Engen har nemlig særligt fokus på de forebyggende tiltag, og søger der igennem at hjælpe dig til at bevare dit blivende tandsæt sundt og funktionelt.

Når du vælger Tandlæge Einar Engen som din tandlæge i Odense får du således ikke blot en kyndig og professionel tandrensning i forbindelse med dine årlige eller halv årlige kontrol besøg. Du får også individuelt tilpasset behandling som tager udgangspunkt i netop dine tænder og dit tandkøds tilstand og beskaffenhed.

Med et besøg hos Tandlæge Einar Engen en eller to gange om året kan du således spare dig selv for mange smerter – i tænder og tandkød såvel som i din pengepung!

Du kan læse mere, og booke tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Einar Engen, på hjemmesiden tandlaegeodense.dk.