Få den bedste tandregulering med Invisalign

20 juli 2021 Astrid Pedersen

Mange af os oplever med alderen at tænderne går hen og blive skæve. Dette er generende hvis man er vant til at kunne sende brede, strålende smil til omverdenen, men nu føler at man er nødt til at gemme bisserne væk. Men der er andre grunde til at skæve tænder kan være til gene.

Et skævt og uregelmæssigt tandsæt har nemlig ikke kun kosmetisk betydning. Når tænderne er skæve kan biddet nemlig også risikere at gå hen og blive skævt. Dette kan føre til mange lidelser så som kæbe spændinger, hovedpine, og uhensigtsmæssigt slid på tænderne.

Derfor er det en god idé at overveje en tandretning. En sådan kan nemlig snildt lade sig gennemføre selv om du er ude over din første ungdom. Og her kan du med fordel vælge Invisalign.

Hvorfor skal jeg vælge en tandregulering med Invisalign?

Der er mange gode grunde til at vælge Invisalign tandskinner i forbindelse med tandretning. Først og fremmest er Invisalign en utroligt komfortabel måde hvorpå du kan få rettet dine tænder.

I modsætning til de gammeldags togskinner er der ingen metalliske dele i en Invisalign tandskinne. De smarte Invisalign skinner er fremstillet i et let plast materiale og er formstøbt efter dit tandsæt. Det betyder at de tynde skinner sidder helt tæt til dine tænder og ikke generer andre dele af din mund.

Du kan tale ubesværet når du er iført dine Invisalign tandskinner. Og da tandskinnerne er 100% transparente er der ingen der kan se at du er i gang med et tandregulerings forløb – heller ikke når du smiler.

Bedre mundhygiejne med Invisalign tandskinner

Der ud over vil du kunne undgå alle de gener som følger med de fast monterede tandbøjler i metal. Der vil for eksempel ikke samle sig madrester i din Invisalign tandskinne.

Denne kan nemlig tages ud af munden inden du spiser, og før du skal børste tænder. Skinnen kan renses og skylles inden den sættes tilbage i munden. Og da skinnen skiftes ud en gang hver fjortende dag skal du ikke være nervøs for at den bliver ridset og grim at se på.

Hvem kan hjælpe med en Invisalign tandregulering?

Er du bosat i eller i omegnen af København kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlægeklinik You Smile I Smile.

You Smile I Smile tilbyder tandretning med Invisalign og har mange års erfaring inden for dette felt. Hos You Smile I Smile får du altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse som skal vise om du er en egnet kandidat til tandretning med Invisalign. Skulle dette være tilfældet vil dit behandlings forløb kunne iværksættes med det samme.

Et Invisalign forløb hos You Smile I Smile tager sjældent mere end allerhøjst halvandet år. Du vil under hele forløbet blive tilset af de dygtige tandlæger i klinikken når du kommer forbi for at få udleveret dine Invisalign skinner. Du er garanteret et smukt og holdbart resultat af din Invisalign tandretning når du lader You Smile I Smile forestå denne.

Læs mere, og book tid til en indledende konsultation, på yousmileismile.dk

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://lifestylebloggar.se/

https://livsstilsbloggar.se/

https://lifenewz.se/

https://bramotion.se/

https://friskhetsbloggen.se/

https://godmotion.se/

https://kondi-bloggen.se/

https://lev-livet.se/

https://lev-sunt.se/

https://motionera-mera.se/

https://sundhetsbloggen.se/

https://sundhetstips.se/

Flere Nyheder