hængekøje

Få det meste ud af sommeren med en lækker hængekøje

Få det meste ud af sommeren med en lækker hængekøje

editorial

Er der noget skønnere end at kunne slappe af i sin egen svale have når temperaturen kravler op over de 25 grader? Det skulle da lige være at kunne slappe af i en skyggefuldt placeret hængekøje.

En hængekøje er indbegrebet af ren hygge og afslapning. Når du lader den blide brise vugge dig til ro mens du daser i din hængekøje vil du kunne mærke al stress og travlhed fordampe. Du vil kunne døse hen til lyden af fuglenes fløjt og vinden i træernes kroner. Og så er en hængekøje ikke engang det dyreste valg når det handler om have møblement.

Hvorfor investere i en hængekøje?

En hængekøje er nemlig på én og samme tid den mest enkle anordning og det mest afslappende møbel du kan anbringe i din have. I bund og grund består en hængekøje blot af et stykke stof som ved hjælp af snore kan spændes ud mellem to punkter. Nogle hængekøjer er forsynet med en tværpind som gør hængekøjen bredere. Og så findes hængekøjer i flere forskellige udformninger og størrelser, afhængigt af anvendelse.

Er du ikke i besiddelse af store træer kan du med fordel investere i et smart hængekøje stativ som du kan bruge til ophængning af din hængekøje. En hængekøje på stativ har samtidig den store fordel at du kan placere den hvor du ønsker. Således får det mere fleksibilitet når du vælger en hængekøje på stativ frem for en hængekøje som skal monteres på træer.

Hvilken slags hængekøje skal jeg vælge?

Hos hængekøje.dk kan du få to slags hængekøjer: Den brasilianske og den meksikanske. Hvor den meksikanske hængekøje er fremstillet ud af flettet materiale består den brasilianske typisk af eet stort stykke stof. Du skal således overveje om din hængekøje primært skal være til afslapning eller om den også skal kunne bruges til leg og hygge. Læs mere på hængekøje.dk