hængekøje

Find den rette hængekøje online

Find den rette hængekøje online

editorial

Sommeren lurer lige om hjørnet – og med den lange, solrige dage. Man skulle dog være et skarn om man ikke ville tilbringe det meste af tiden udendørs, når nu vejret tegner så storslået. Er du indehaver af en have, er det således oplagt at du spenderer de varme dage og lune, lyse aftener i denne.

Du kan for eksempel sætte en hængekøje op, og bruge denne til at slappe af i træernes skygge. En hængekøje er en anordning, som på ingen måde indbyder til praktisk arbejde – kun til afslapning og afstressning. Og derfor er en hængekøje det perfekte sted at tilbringe middagsluren.

Hvorfor købe en hængekøje?

Der er mange gode grunde til at anskaffe en hængekøje, som kan udgøre den perfekte ramme omkring en afslappende slummer. Først og fremmest vil du med fødderne i vejret i en hængekøje kunne opleve den ultimative afslapning. Du kan gynge dig selv ind i en behagelig søvn, mens du lytter til fuglefløjt og brisen i træerne. Og så får du samtidig frisk luft og sollys under din lur.

En hængekøje er langt billigere og mere fleksibel end en solvogn eller en solseng. Den kan nemt hænges op og tages ned – og den fylder ingenting, når først den er afmonteret. Det er forholdvis ukompliceret at montere en krog til en hængekøje i en væg, og at gøre hængekøjen fast til et træ. Men hvad gør man, hvis man ingen træer – eller for den sags skyld have – har?

Køb en hængekøje med stativ

Du behøver faktisk ikke at være i besiddele af træer i din have for at få glæde af en hængekøje. Du kan nemlig bare købe et stativ til din hængekøje. Med en hængekøje med stativ kan du anbringe din hængekøje hvor du vil – også selv om du ikke har en have. Find din perfekte hængekøje på haengekoje.dk