mekaniker

Få hjælp til din bil hos den lokale mekaniker

Få hjælp til din bil hos den lokale mekaniker

editorial

Når din bil har brug for lidt ekstra opmærksomhed – eventuelt i forbindelse med udskiftning af en reservedel, udbedring af en skade, eller et regulært service eftersyn – er det en fordel ikke at skulle køre så langt for at komme på autoværksted.

Derfor kan du med fordel benytte dig af din lokale mekaniker. Er du bosiddende i Aalborg eller nærmeste omegn, hedder dit lokale autoværksted JBA ApS. Her kan du få udført alle former for service og reparation. Og så har du selvfølgelig som fast kunde ganske særlige fordele.

Reparation af skader hos JBA ApS

JBA ApS udbedrer skader af alle størrelser på biler af alle typer, mærker, modeller og årgange. Uanset om du bringer bilen til reparation på grund af en mindre bule, en skramme i lakken, et stenslag eller måske en total skade efter en trafikulykke, kan du regne med den mest service mindede og fagligt stærke betjening hos JBA ApS.

De dygtige, faglærte mekanikere hos JBA ApS har mange års praktisk erfaring med udbedring af skader og udskiftning af reservedele, og vedligeholder løbende deres kundskaber gennem efteruddannelse og kurser. Du kan altid være sikker på et højt service niveau og en professionel betjening hos JBA ApS.

Salg af hjul og dæk hos JBA ApS

Skal bilen udstyres med flottere fælge eller smarte lavprofil dæk – eller skal der bare sommer eller vinter dæk på din bil? Hos JBA ApS finder du et stort dækcenter, hvor de dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige dæk eller fælge til dig og til din bil.

Online service booking hos JBA ApS

Skal bilen til service, behøver du ikke at komme forbi værkstedet først. Du benytter dig bare af det smarte og nemme service booking system på værkstedets hjemmeside – find det, og læs mere, på https://www.jba.dk/