Inkasso

Få hjælp til kunder der ikke betaler

Få hjælp til kunder der ikke betaler

editorial

I alle virksomheder sendes der løbende faktura til de kunder, man arbejder med. Arbejdet, ydelsen eller produktet der leveres, kan være varierende fra virksomhed til virksomhed, men de fleste er naturligvis også afhængige af, at de får deres betalinger til tiden, da der kan være en del faste udgifter, som skal betales. Det kan være alt fra husleje, lønninger, nye produkter der skal købes eller andet. Der er flere ting ved manglende betalinger, som kan være bøvlede. 

For det første er alle virksomheder afhængige af et bestemt flow ift. betalinger, der skal falde. Alt efter hvor stor en virksomhed er, og hvor sent betalinger falder, så kan det skabe en negativ ift., at virksomheden selv får svært ved at lave egne betalinger. 

For det andet kan det være utrolig tidskrævende, hvis der er mange dårlige betalere. Og dette er tid som går fra andet arbejde, der kan laves. 

Hyr hjælp fra et inkassofirma

Hvis du ikke ønsker at bøvle med kunder, som ikke betaler, så er der heldigvis god hjælp at finde. Der findes nemlig forskellige inkassofirmaer, som kan håndtere processen for dig. Det kan være alt fra at sende fakturaer, rykkere, inkassovarsler eller måske håndtering af retssager. Ting som disse kan nemlig være trælse selv at skulle håndtere, hvis man samtidig gerne ønsker at kunne opretholde et forhold til ens kunde. Med et inkassofirma behøver du dog ikke selv forholde dig til dialogen med kunden – hvilket også kan være rart i sig selv. 

Der findes forskellige muligheder for hjælp, alt afhængig af hvilket inkassofirma, du kontakter. Det kan dog altid være en god idé, at du tager en indledende dialog med firmaet, så de får sporet sig ind på de behov, du måtte have i dit firma. Du kan også læse mere her, hvis du ønsker en inkassoløsning: https://collectia.dk/services/inkasso-2/