Inkasso

Overdrag dine dårlige betalere til inkasso

Overdrag dine dårlige betalere til inkasso

editorial

Det er trættende at skulle bruge tid på dårlige betalere. Det at skulle kontakte kunder, som ikke betaler deres regninger, er en kæmpe tidsrøver.

Hvis du hver eneste dag skal udsende påmindelser og rykkerskrivelser til dine debitorer, eller skal foretage forgæves telefon opkald i håbet om på et tidspunkt at trænge igennem til de ikke betalende kunder, mister du tid og overskud du kunne have brugt på din virksomheds kerne områder.

Dette er rigtig ærgerligt, og betyder at de dårlige betalere koster dig og din virksomhed mere end de behøver. Du kan nemlig i stedet vælge at lade et inkassofirma klare ærterne.

image

Hvorfor skal jeg lade et inkassofirma håndtere de dårlige betalere?

Der er mange gode grunde til at overlade opgaven med inddrivelse af gæld fra dine skyldnere til et professionelt inkassofirma. Et inkassofirma har specialiseret sig inden for netop denne type arbejde, og vil således være optimalt rustet til at løse denne opgave. Du slipper for at skulle bekymre dig om den manglende betaling. Dit inkassofirma skal nok sørge for at du får dine penge igen.

Hvordan fungerer inkasso service?

Afhængig af om du vælger at benytte inkasso service på ad hoc basis, eller om du indgår en aftale på abonnementlignende vilkår med dit inkassofirma, vil du få dele af eller det fulde beløb tilbage.

Hvis du er ejer af en mindre virksomhed med forholdsvis få kunder hvor der er langt mellem de dårlige betalere kan du vælge at kontakte et inkassofirma og få dem til at behandle en enkelt sag ad gangen. Her vil dit inkassofirma typisk beholde en vis procentdel af det skyldige beløb som honorar.

Hvor kan jeg få den bedste inkasso service?

Hos det danske inkassofirma Debtia A/S kan du få professionel inkasso service. Du kan læse mere, og få et godt tilbud på inkasso service, på debtia.dk