tandlæge

Få hjælp til tandpleje hos din tandlæge

Få hjælp til tandpleje hos din tandlæge

editorial

Er du en af de mange danskere som ikke kan huske det seneste tandlæge besøg? Og er det faktisk så længe siden at du hverken kan sætte dato eller årstal på? Så bør du gribe knoglen eller komme til tasterne, og se at få bestilt tid til et tandeftersyn.

Det at passe sine tandlæge besøg er nemlig en vigtig forudsætning for at kunne bevare tænderne flotte, sunde og stærke. Et tand eftersyn er nemlig den eneste måde hvorpå tandlægen kan konstatere om der skulle skjule sig ansatser til diverse dårligdomme – for eksempel karies eller parodontose – på steder i din mund som ikke kan ses med det blotte øje.

Hvor finder jeg min lokale tandklinik i Holbæk?

Er du bosiddende i det vestsjællandske, nærmere betegnet på Holbæk egnen? Så kan du med fordel vælge Tandklinikken Brogade som din faste tandlæge klinik. Hos Tandklinikken Brogade får du en på én og samme tid professionel og personlig behandling med udgangspunkt i dine egne ønsker og dine tænder og dit tandkøds behov.

Tandklinikken Brogade er ejet og drevet af tandlæge Mikal Lynge Olsen, som sammen med sit dygtige personale bestående af tandplejer og klinik assistent samt den fast tilknyttede special tandlæge i kirurgi står parat til at give dig den bedste tandlæge behandling i Holbæk.

Du kan benytte Tandklinikken Brogade som din faste tandlæge i forbindelse med med dine årlige eller halvårlige tandrensninger og tand eftersyn. Tandklinikken Brogade hjælper også gerne hvis du har behov for isættelse af tandimplantat, udfærdigelse af en bro eller montering af en tandkrone.

Når du vælger Tandklinikken Brogade som din faste tandlæge klinik i Holbæk kan du regne med at få den mest omhyggelige og professionelle behandling, således at du kan bevare dit blivende tandsæt smukt og stærkt hele livet igennem. Du kan læse mere, og bestille tid til tandlæge behandling online, på tandklinikkenbrogade.dk