mad

Få Italien til Esbjerg med lækker antipasti

Få Italien til Esbjerg med lækker antipasti

editorial

Elsker du lide pasta, parmaskinke, lasagne, pizza, parmasanost… Dvs. italiensk mad? Hvis du bor i eller i nærheden af Esbjerg og ofte savner en spændende frokost eller take-away, kan du besøge La Prosciutteria. Mange danskere spiser rugbrødsmadder til frokost, men hvorfor ikke forkæle sig selv lidt indimellem og variere det med italiensk?

Spis lækker antipasti til hverdag

Prosciutteria går op, at kunderne er tilfredse, og derfor leverer de selvfølgelig god kvalitet hver gang. De har en ambition om, at vi danskere indimellem lægger rugbrødsmadderne væk til hverdag og spiser antipasti. Derfor har de lavet frokost antipasti-kasser.

De vælger selv deres producenter, og varerne til butikken er nøje udvalgt. Så hvis du går rundt i Esbjerg og savner det italienske, så besøg denne delikatessebutik, der prioriterer godt håndværk og kvalitet. Især foretrækker de området omkring Parma og deres parmaskine og parmigianoost.  

Få en snak om italienske fødevarer

Kokken Kjeld er uddannet kok og har i nogle år arbejdet med ost og import af italienske fødevarer. Dermed har du som kunde også mulighed for at stille spørgsmål og få en snak om italienske fødevarer.

Alle antipasti (tapas) indeholder brød, grissini og syltet/grillet grønt samt pesto og oliven. Mmm… Du kan få Frokostboxen for 59 kr., der altid indeholder parmaskine og 3 slags salami og 2-3 slags ost. Med kold panini får du rigtig lækkert italiensk brød, og du kan så selv vælge fyldet ud fra disken – til 55 kr.  

https://lapro.dk/ kan du se deres antipastimenu. Der er både “Antipasti den lille”, “Antipasti den store”, “Antipasti til hele familien”, “Antipasti for 2”, “Ostefad”. Du kan også altid tjekke dagens menu – og tilkøbe dessert. 

Hvis du ønsker at hente lækker antipasti-takeaway, skal du komme tirsdag-fredag kl. 09:30-17:30 (så kan du lige nå at tage med hjem til aftensmaden) eller lørdag kl. 09:30-13:00.