kiropraktor

Få løst op for spændinger i ryggen hos en kiropraktor

Få løst op for spændinger i ryggen hos en kiropraktor

editorial

Lider du af invaliderende og smertefulde problemer med ryggen eller nakken – og er du træt af at spise smertestillende medicin på daglig basis? Føler du, at et eller flere led er ”frosset fast”, og har du brug for hjælp til at få det hele løsnet op? Så kunne du prøve at booke tid hos din lokale kiropraktor.

Hvad er en kiropraktor – og hvad kan han eller hun hjælpe med?

En kiropraktor er en autoriseret sundheds professionel, som er uddannet i at finde, diagnosticere og behandle smerter og skævt stillede led samt nedsat funktion og bevægelighed i muskel og led systemet. Man kan godt opnå en henvisning til en kiropraktor, hvis lægen har vurderet, at man har brug for behandling hos en sådan – og det er også muligt at opnå visse tilskud, blandt andet fra Sygeforsikringen Danmark og andre privat eller erhvervsmæssigt tegnede sundhedsforsikringer.

Det er dog også muligt at få behandling hos en kiropraktor uden en henvisning fra lægen, idet kiropraktorer har status som special læger. Kiropraktoren hjælper først og fremmest med ryg problemer – det vil sige, problemer så som hold i nakken, indeklemt Iskias nerve, diskusprolaps eller generelle rygsmerter. De fleste mennesker, som opsøger en kiropraktor, gør det for at få forløsning og lindring af spændinger og smerter relateret til problemer med ryg, lænd eller nakke. Kiropraktorens behandling består i manipulation af muskler og led ved hjælp af særlige håndgreb.

Er muskulaturen omkring det behandlings krævende område meget spændt og hård, kan din kiropraktor vælge at benytte redskaber så som laser eller akupunktur – eller måske anbefale en forud gående massage for at bløde musklerne op og øge blodgennemstrømningen i området. På den måde kan kiropraktoren optimere effekten af sin behandling.

Hvor finder jeg en dygtig kiropraktor i Hammel?

Hvis du leder efter en autoriseret kiropraktor med erfaring og ekspertise inden for behandling af rygproblemer, kan du klikke forbi kiropraktoren-hammel.dk