tandlæge

Find din lokale tandlæge i Hjørring

Find din lokale tandlæge i Hjørring

editorial

Er du netop flyttet til en ny by, er der mange formalia, som skal være på plads. Du skal blandt andet vælge ny praktiserende læge, hvis dette endnu ikke er gjort for dig fra centralt hold. Men hvad der er mindst lige så vigtigt, er valget af den rette tandlæge. Hvis du ønsker at opretholde den anbefalede møde frekvens på minimum eet tandlæge besøg på årlig basis, kan dette lige så godt foregå i moderne rammer og under udførelse af dygtige og professionelle tandlæger og tandplejere.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægerne Brinck Seidelinsgade som min tandlæge i Hjørring?

Har du valg at bosætte dig i det nordlige Danmark, nærmere betegnet Hjørring, og leder du efter en dygtig og pålidelig tandlæge, kan du med fordel vælge Tandlægerne Brinck Seidelinsgade. Tandlægerne Brinck Seidelinsgade har fungeret som tandlæge klinik i Hjørring i over 50 år, og har således et stort erfaringsgrundlag, lige som de dygtige medarbejdere i den veletablerede tandlæge klinik alle besidder et højt fagligt og professionelt niveau.

Når du vælger at lade Tandlægerne Brinck Seidelinsgade forestå dine årlige eller halv årlige tandlæge besøg, får du ikke blot den bedste og mest personlige behandling. Du nyder også godt af det nyeste og mest moderne tandlæge udstyr, idet Tandlægerne Brinck Seidelinsgade går meget op i at følge udviklingen. Tandlæger og tandplejere hos Tandlægerne Brinck Seidelinsgade holdes samtidig stedse opdateret på de nyeste metoder inden for tandpleje, tandrensning og de procedurer, som tilbydes i klinikken.

Hos Tandlægerne Brinck Seidelinsgade kan du få udført de mest almindelige standard behandlinger så som dit rutinemæssige tand eftersyn med tilhørende rensning, kroner, fyldninger, broer og fjernelse af visdomstænder. Og klinikken holder dertil særdeles konkurrence venlige priser, så det ikke behøver at koste dig spidsen af en jetjager at besøge din tandlæge.

Du kan læse mere om Tandlægerne Brinck Seidelinsgade på tandbrinck.dk