apotek

Find dit lokale apotek i Asnæs

Find dit lokale apotek i Asnæs

editorial

Du bruger måske mestendels dit lokale apotek, når du skal hente den medicin, din læge har udskrevet til dig på recept. Men faktisk vil du sagtens kunne få mere ud af dine apoteksbesøg end som så. Et apotek vil nemlig typisk være bemandet af dygtige og veluddannede fagpersoner så som farmaceuter og farmakonomer som kan hjælpe dig med at vælge eksempelvis de rette kosttilskud.

Samtidig vil du på et apotek kunne få vejledning i anvendelse af håndkøbsmedicin, og apoteks personalet vil kende alt til eventuelle bivirkninger og kontra indikationer ved indtag.

Hvad er håndkøbsmedicin og kosttilskud?

På apoteket kan du nemlig købe andet og mere end blot læge ordineret medicin. Håndkøbsmedicin er lægemidler som ikke kræver recept, for eksempel milde smertestillende piller. Og kosttilskud inkluderer eksempelvis vitaminer og mineraler i pilleform, eller midler til at lette fordøjelsen baseret på naturlige ingredienser.

Hvor finder jeg et apotek i Asnæs?

Asnæs Apotek har sin beliggenhed i Asnæs centeret i Asnæs. Her er lette adgangs og parkerings forhold, og apoteket ligger centralt placeret i forhold til offentlig transport. I Asnæs Apoteks hovedafdeling finder du et stort udvalg af apoteker varer som beskrevet oven for. Samtidig kan du på Asnæs Apotek hente din receptpligtige medicin så snart du har fået denne ordineret af din læge.

Hos Asnæs Apotek finder du intet mindre end tre farmaceuter og syv farmakonomer som står parat til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning inden for alle typer medicin, også håndkøbsmedicin og kosttilskud eller natur lægemidler. De dygtige medarbejdere på Asnæs Apotek arrangerer ofte mindre foredrag og tema dage om eksempelvis rygestop eller diabetes. Og så vil de i influenza sæsonen være muligt for dig at få din vaccination på Asnæs Apotek hvis du er bosiddende i Asnæs eller nærmeste omegn.

Du kan læse mere om Asnæs Apotek på asnaesapotek.dk.