apotek

Udlevering af medicin på dit lokale apotek

Udlevering af medicin på dit lokale apotek

editorial

Dit lokale apotek er andet og mere end en butik hvor du kan købe hovedpinepiller eller allergi testet solcreme. Apoteket er også hjemsted for særdeles dygtige farmaceuter og farmakonomer, som har særlig forstand på medicin og diverse præparater, og således kan rådgive derom på ansvarlig vis. Derfor er det apoteket som forestår udlevering af receptpligtig medicin – det vil sige, medicin som ikke kan erhverves uden en recept fra en læge.

Hvor kan jeg hente min receptmedicin i Randers?

Hvis din læge har udskrevet en recept på medicin til dig, er det bedste bud således at du kan hente den på dit lokale apotek.

I Randers findes der op til flere muligheder for afhentning af receptpligtig medicin. Hoved apoteket i Randers hedder Randers Jernbane Apotek, og er centralt beliggende på Vestertorv med gode adgangs muligheder og tæt på offentlig transport.

Der ud over findes der to andre apoteker, som hver især hører under Randers Jernbane Apotek, nemlig Apoteket Thors Bakke og Langå Apotek. På Glarbjergvej finder du et mindre apoteks udsalg, Spentrup, Harridslev og Laurbjerg har mindre håndkøbs udsalg, og dertil kommer medicin udleverings stedet i Stevnstrup.

Har du således ikke mulighed for at afhente læge ordineret medicin på et af de større apoteker, kan du bestille medicinen til afhentning i et af de oven for nævnte håndkøbs udsalg eller ved medicin udleverings stedet. Og er du dårligt gående, eller på anden måde forhindret i at komme ud af døren, er det muligt via Randers Jernbane Apoteks hjemmeside eller den dertil udviklede app at bestille udbringning af din receptpligtige medicin.

Dette gøres ved at angive CPR nummer, således at dine recepter bliver tilgængelige. Her efter kan du formedelst et mindre beløb bestille din medicin og få den bragt til døren.

Du kan læse mere om udbringning og afhentning af læge ordineret medicin på randersjernbane.apotekeren.dk