revisor

Find en autoriseret revisor tæt på

Find en autoriseret revisor tæt på

editorial

Er du som virksomhedsejer ofte irriteret over at skulle udføre moms indberetning og årsregnskab for virksomheden – og har du svært ved at følge med i de indviklede skatteregler som konstant ændrer sig? Så kan det være en mulighed for dig at få fat på en dygtig revisor.

Når du vælger at alliere dig med et revisionsfirma vil du kunne få hjælp til alt hvad der vedrører din virksomheds økonomiske og finansielle administration. Det betyder at du kan lægge alt hvad der handler om momsregnskab og løbende kontering af indtægter og udgifter i virksomheden fra dig – for det klarer din revisor og din bogholder.

Du vil altid kunne få den bedste rådgivning angående finansielle prioriteringer og skatteforhold i din virksomhed hos din revisor. Blandt en revisors kerne opgaver er at holde sig up to date med det seneste inden for danske og internationale skatteforhold samt virksomhedsordninger som kan være fordelagtige for dig.

image

Uanset om din virksomhed hører til i afdelingen for små og mellemstore virksomheder, eller om der er tale m en større organisation, vil din revisor kunne hjælpe dig med at optimere økonomien og finde den virksomheds type som egner sig bedst til netop dit firma. Og påtænker du at udvide, eventuelt på tværs af landegrænser, vil din revisor ligeledes kunne hjælpe dig med at gøre dette efter bogen.

Hvor kan jeg finde en god revisor?

Du bør altid gå efter en statsautoriseret revisor når du skal bruge den mest kvalificerede hjælp til din virksomhed. Ham eller hende kan du med stor fordel finde i dit lokal område. Når du har revisoren tæt på skal du ikke rejse langt for at komme til møde. Og din revisor vil nemt kunne komme på besøg i din virksomhed. Søger du hjælp til bogføring og revision i København kan du vælge BG Revision – læs mere på bgrevision.dk